rootzz logo

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen is een stichting die jongeren wil helpen met het vinden van werk, huisvesting en leuke dingen om te doen in Zeeuws-Vlaanderen.

Laatste nieuws
+31 115 700 540

info@rzvl.nl

Volg ons

Rootzz College

De derde Rootzz College vond vrijdag 24 maart plaats in Ter Nose op de markt in Terneuzen. Deze avond zal in het teken staan van Let’s be Successful, in de meest brede zin van het woord. Op deze avond zijn een drietal gastsprekers uitgenodigd, ieder uit een andere branche. Zij zullen vertellen hoe zij op hun manier succesvol zijn geworden en hun hart en passie hebben gevolgd.

Eén van de evenementen die de Rootzz Academy een aantal keer per jaar organiseert voor Zeeuws-Vlaamse studenten en young-professionals. Deze evenementen combineren interessante en inspirerende thema-avonden met een informele borrel op een locatie in Zeeuws-Vlaanderen. De eerste Rootzz College stond in het teken van Zeeuwse roots waarbij bekende Zeeuws-Vlaamse sprekers vertellen waarom zij voor Zeeuws-Vlaanderen hebben gekozen. De tweede Rootzz College stond in het teken van netwerken waarbij sprekers en ondernemers hun verhaal deelden.

Houd onze facebookpagina in de gaten voor verdere updates! Wil jij er graag bij zijn? Dat kan! Schrijf je in voor het event via college@rzvl.nl

RC3-A3