rootzz logo

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen is een stichting die jongeren wil helpen met het vinden van werk, huisvesting en leuke dingen om te doen in Zeeuws-Vlaanderen.

Laatste nieuws
+31 115 700 540

info@rzvl.nl

Volg ons

College 4.0 – Let’s Build!

Let’s Build, dit was het thema van ons vierde Rootzz College op 12 oktober jl. Drie ondernemers lieten hun licht schijnen op dit thema. Rode draad in hun verhaal: voor ambitieuze ondernemers in spe zijn er volop kansen om in Zeeuws-Vlaanderen succesvol een onderneming te starten.

Na een aantal edities in Terneuzen, vond dit college plaats in Hulst. De Bourgondiër bewees zich als een prima gastheer. Het doel van deze colleges is het aangename en het nuttige met elkaar te verbinden. Om die reden waren drie ondernemers uitgenodigd om hun verhaal te doen. Joris Bracke van Elektromotoren Bracke uit Clinge, Patricia van den Berge van Paras Concepts uit Cadzand en Jan Lievens van Lievens Communicatie maar ook van de kaskraker Weg van Jou, vertelden ieder op hun manier wat Zeeuws-Vlaanderen voor hen en hun bedrijf betekent.

Inspiratie
Hoewel we zelf op een iets groter opkomst hadden gerekend, waren de aanwezige jong professionals en studenten enthousiast over de avond. Naast een gezellig en informeel samenzijn, hebben ze inspirerende verhalen gehoord over werken en ondernemen in Zeeuws-Vlaanderen.

Last but not least, alle credits voor de organisatie van dit event voor onze Rootzz Academy-leden Amber, Lotte, Jan-Willem & Chris, en Rootzz bestuurslid Orin!

Een volgende Rootzz College vindt plaats in het voorjaar van 2018.