rootzz logo

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen is een stichting die jongeren wil helpen met het vinden van werk, huisvesting en leuke dingen om te doen in Zeeuws-Vlaanderen.

Laatste nieuws
+31 115 700 540

info@rzvl.nl

Volg ons

Zeeuws-Vlaamse Studentenstad 2019

Zeeuws-Vlaamse Studentenstad 2019

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 25/04/2019 - 26/04/2019
16:00 - 01:00

Je ticket reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Locatie: Spoorzone 013

Categorieën:


Welkom!

Op 25 april is het zover, de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad in Tilburg.

Tijdens het evenement kun je kennismaken met prachtige bedrijven, die uitdagende stages, scriptieopdrachten en vakantiewerk voor je hebben. We sluiten af met een spetterend feest, waarin we het beste van Zeeland en Brabant bij elkaar brengen! Studeer je MBO, HBO of WO en ben je ouder dan 18? Dan ben je van harte welkom op 25 april in Spoorzone 013 te Tilburg (vlakbij het NS-station). Wij zorgen uiteraard ook voor gratis eten en drinken!

Inschrijven voor het event is eenvoudig. Maak hieronder een profiel aan bij Rootzz. Laat even weten wat je studeert, welk jaar je zit en vermeld eventueel je jaarclub. De jaarclub dat met de meeste leden aanwezig is op 25 april mag namelijk helemaal gratis naar Vestrock!

Als je je account hebt aangemaakt kun je je gratis inschrijven voor de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad! Nodig vooral ook zoveel mogelijk studerende vrienden en vriendinnen uit. Het event is open voor ALLE MB),HBO en WO studenten, die 18 jaar of ouder zijn. Het aantal plaatsen is beperkt, dus tijdig en volledig invullen vergroot de kans dat je bij dit geweldige evenement aanwezig kan zijn. Dus vul je gegevens zo snel en volledig mogelijk in en je hoort dan snel van ons.

Hopelijk tot 25 april in Tilburg!

facebook

Share