rootzz logo

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen is een stichting die jongeren wil helpen met het vinden van werk, huisvesting en leuke dingen om te doen in Zeeuws-Vlaanderen.

Laatste nieuws
+31 115 700 540

info@rzvl.nl

Volg ons

Verkiezing van de eerste Zeeuws-Vlaamse Studentenstad

Zeeuws-Vlaamse studenten kunnen vanaf 15 september hun eigen studentenstad nomineren als de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad 2019. Dit Rootzz-initiatief is een nieuw wapen in de strijd om talent. Er is in Zeeuws-Vlaanderen een grote vraag naar hoger opgeleiden. Dit initiatief zorgt ervoor dat de Zeeuws-Vlaamse studenten en werkgevers elkaar jaarlijks ontmoeten. Zo kunnen zij kennis uitwisselen over ambities en carrière mogelijkheden. De winnende Studentenstad wordt begin november bekend gemaakt.

Om hun eigen studentenstad te nomineren, moeten studenten een zogenaamd bidbook indienen. Daarin moeten zij omschrijven hoe zij van hún studentenstad dé Zeeuws-Vlaamse Studentenstad gaan maken. Vast onderdeel van het bidbook is een grootschalig Zeeuws-Vlaams evenement in de winnende studentenstad. Daar kunnen talenten en deelnemende werkgevers elkaar ontmoeten.

Interesse?
Werkgevers die interesse hebben in het evenement, vinden op www.zvss.nl alle sponsormogelijkheden. Zeeuws-Vlaamse studenten hebben altijd gratis toegang tot het evenement. Daarvoor kunnen ze eenmalig een toegangsbewijs (een Zeeuws-Vlaams paspoort) aanvragen op www.zvss.nl. Het initiatief van Rootzz Zeeuws-Vlaanderen wordt mede ondersteund door Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen en Rabobank. Werkgevers die het initiatief willen ondersteunen en in contact willen komen en blijven met Zeeuws-Vlaamse studenten kunnen contact opnemen met Michiel Meijers (06 83 26 13 58) of Koen Verhagen (06 22 41 21 80).

Tags: