rootzz logo

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen is een stichting die jongeren wil helpen met het vinden van werk, huisvesting en leuke dingen om te doen in Zeeuws-Vlaanderen.

Laatste nieuws
+31 115 700 540

info@rzvl.nl

Volg ons

Rootzz Connect

Waarom Rootzz?

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen heeft zichzelf ten doel gesteld om de hoger opgeleide jongeren (studenten en jong professionals) meer terug te laten komen naar Zeeuws-Vlaanderen.

De uitdagingen van bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen zijn de volgende:

  • De hoger opgeleide jongere vertrekt uit Zeeuws-Vlaanderen om te studeren;
  • Zeeuws-Vlaanderen is niet aantrekkelijk voor de hoger opgeleide jongere;
  • Zeeuws-Vlaamse bedrijven komen moeilijk aan hoger opgeleide jongeren.

Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen is een netwerk door en voor HBO- en WO-studenten, afkomstig uit Zeeuws-Vlaanderen. Het doel is het bevorderen van de aantrekkelijkheid van Zeeuws-Vlaanderen voor (oud-)studenten en hen laten inzien dat Zeeuws-Vlaanderen genoeg te bieden heeft op het gebied van Werken, Wonen en Beleven. Rootzz zorgt ervoor dat de binding van de (oud-)student met de regio behouden blijft.

Waarom partner worden?

Partnerbedrijven van Rootzz Zeeuws-Vlaanderen investeren in hun personeelsbeleid. Door al vroeg kennis te maken met de aankomende hoger opgeleide werknemers is de invulling van vacatures over langere tijd gewaarborgd. Ook op korte termijn zorgt het uitgebreide netwerk van Rootzz voor een direct contact met de jongvolwassenen uit de doelgroep.

Aanmelden

Wil je meer informatie ontvangen of je aanmelden als partner? Vul dan je contactgegevens in op het formulier op deze pagina of neem contact op met een van onze medewerkers. Ze spreken graag met je over de mogelijkheden die Rootzz kan bieden.

Annemiek Drijdijk | annemiek.drijdijk@rzvl.nl | 06 22 41 48 09

Op de website www.rzvl.nl kun je meer vinden over de stichting en haar werkzaamheden.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon

* Verplicht veldWat zijn de mogelijkheden als Rootzz Connect-partner?

  1. Vacatures plaatsen
  2. JongerenPazz acties
  3. Bedrijfsprofiel
  4. Toegang tot Rootzz evenementen

De volgende bedrijven gingen je al voor