rootzz logo

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen is een stichting die jongeren wil helpen met het vinden van werk, huisvesting en leuke dingen om te doen in Zeeuws-Vlaanderen.

Laatste nieuws
+31 115 700 540

info@rzvl.nl

Volg ons

Rootzz Partnership

Waarom Rootzz?

Dat Zeeuws-Vlaanderen meer is dan de plek waar je roots liggen, dragen wij al jaren uit. Het doel is jongeren en jong professionals bewust te maken van de onbegrensde kansen, die onze Zeeuws-Vlaamse regio biedt. Dat gaat veel verder dan de al vaak bejubelde rust & ruimte.

Rootzz wijst jongeren en jong professionals onder andere op de geweldige carrièrekansen bij een breed scala aan bedrijven & organisaties. Bij sommige bedrijven krijgen jongeren de kans om zich te specialiseren in hun vakgebied, anderen bieden hen de ruimte om de wijde wereld te ontdekken. Overal geldt dat jonge mensen met open armen worden ontvangen.

Samen optrekken.

Het een kan niet zonder het ander. We proberen jongeren te binden met een breed scala aan activiteiten. Daarmee starten we al op hun middelbare school. We houden tijdens, en zoveel mogelijk ook na, hun studie contact. We bieden informatie, inspiratie en een netwerk van studenten, jong professionals en regionale werkgevers. Gelijktijdig binden we regionale bedrijven aan onze organisatie middels een partnership.

Waarom partner worden?

Rootzz werkt met vrijwilligers. Het bestuur van de stichting bestaat uit jonge mensen, die zich graag inzetten voor Zeeuws-Vlaanderen. Indien nodig hebben wij de mogelijkheid om professionals in te zetten. Vanzelfsprekend is de hulp van het regionale bedrijfsleven onmisbaar. Jongeren boeien en binden is iets waaraan we samen vormgeven. Om die reden hebben we diverse partner pakketten samengesteld. Wij hopen dat een van deze pakketten je aanspreekt en de basis vormt voor een samenwerking met Rootzz.

Download hier onze brochure met alle info!


Aanmelden

Wil je meer informatie ontvangen of je aanmelden als partner? Stuur een mail naar info@rzvl.nl, of neem contact op met 1 van onze bestuursleden. Ze spreken graag met je over de mogelijkheden, die Rootzz kan bieden.

Annemiek Drijdijk | annemiek.drijdijk@rzvl.nl | 06-22414809


Marieke Vercouteren | marieke.vercouteren@rzvl.nl | 06-13605818


Voor een overzicht van onze huidige Rootzz partners: klik hier! 
& voor onze vrienden van Rootzz: klik hier!